REBACADEMIE van REBACARE®

Persoonlijke groei en ontwikkeling

REBACARE® heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van houdingsmanagement. Wij vinden het zeer belangrijk om dit te delen met zorgprofessionals. De zorgprofessionals kunnen deze kennis toepassen in de praktijk. Doelstelling is om het welzijn van patiënten te verhogen. Daarom zijn we gestart met REBACADEMIE.

U leert hier bijvoorbeeld hoe u een ligplan kunt maken. Onze visie hierin is dat het delen van kennis zorgt voor betere kwaliteit van zorg. Kennis is macht, kennisdeling is kracht. Hoe meer we weten en delen hoe hoger de kwaliteit van de toepassingen die we aanbieden.

REBACARE® biedt leerzame, praktische en geaccrediteerde cursussen. Dit helpt om uw talenten te ontwikkelen. Persoonlijke groei en ontwikkeling binnen uw organisatie is van groot belang. Daarvoor is het noodzakelijk om voortdurend scholing te volgen.

Geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals voor 2 punten voor: dementieverpleegkundige, praktijkverpleegkundige, revalidatie verpleegkundige en verstandelijk gehandicapten zorg.

Bekijk hier het cursusaanbod van REBACARE®

 

tel: +31 (0)518 420 979
 

REBACARE® Inventieve hulpmiddelen

Plan een passing!

Bestellen met factuur

Bestel met vergoeding

Bekijk onze instructievideo

Contact REBACARE®
info@rebacare.nl 
info@rebacare.com

Bezoek ons op LinkedIn
Bezoek ons op LinkedIn

Locatie van REBACARE®
Sasker van Heringawei 12
9034 GD  Marsum
Nederland

 

Telefoon REBACARE®
+31 (0)6 49327639
+31 (0)518 420979

REBACARE® Telefoonnummer

Keurmerk EPUAP - European Pressure Ulcer Advisory Panel

REBACARE® EnglishREBACARE® Deutsch

REBACADEMIE van REBACARE®